Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului găzduieşte în zilele de 25 şi 26 iunie 2011, a şaptea ediţie a Târgului de produse tradiţionale şi ecologice, cu desfăşurare între orele 10-18.
În cadrul acestei ediţii a târgului vor fi prezenţi peste 15 producători din judeţele Sibiu, Alba şi Mureş, ce vor expune delicioase plăcinte de casă, turtă dulce, prăjituri săseşti, produse apicole, pâine coaptă pe vatră, cozonaci, brânză telemea de Mărginimea Sibiului, brânză de burduf, unt, caş de vacă, caş de oaie, produse din lapte de capră, preparate din carne, condimente, ţuică, ceaiuri, siropuri, dulceţuri (de trandafiri, căpşuni, nuci verzi, fructe de pădure, etc. ), şi multe alte delicatese culinare româneşti.
Nu vor lipsi mâncărurile preparate la ceaun: cocoloş cu brânză, tocană de oaie, păstramă de oaie la grătar.
Toate aceste produse vor fi expuse şi spre degustare, consumatorul având posibilitatea de a cumpăra produsul favorit.
Scopul organizării acestor evenimente este promovarea fermierilor şi producătorilor de specialităţi tradiţionale de calitate cât şi prezentarea produselor atestate tradiţional de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.
Organizatorii evenimentului sunt: Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Sibiu, Asociaţia producătorilor de produse tradiţionale şi ecologice Mărginimea Sibiului, Fundaţia ADEPT (prin proiectul de sprijinire a micilor fermieri ) şi Complexul Naţional Muzeal ASTRA, cu sprijinul Consiliului Judeţean Sibiu.