Cu cât reușesc să vândă crescătorii de bovine kilogramul de carcasă de vițel? Mai mulți crescători de animale din țară spun care este prețul în acest moment.
Care este prețul la carcasa vițel sacrificat? Întrebarea postată într-un grup Facebook de profil la care au răspuns mai mulți crescători de animale din mai multe zone ale țării.
"Alex Alex: Am la Turda cu 28 (lei/kg),la carcasa și nu sunt clienți de 3luni și nu am dat nici unul, oameni nu mai prea au bani sa cumpere ,multă carne ia două-trei kg pt guias și gata , e greu sa mai vinzi ceva in zilele astea.
Samuel Obrejan: Alex Alex cu 25 caut eu sa cumpar.
Costin Stegaru: Samuel Obrejan în Prahova va dau eu cu 25 kg carcasa.
Sică Marius Gabriel: 30 de lei!!!
Vio Zegrean: Un preț corect 30 lei/kg sa trăiască toată lumea.
Armasu Anca-Crina: Depinde de rasa și cât de gras este între 35 lei /kg și 40.
Venut Lacatus: 25 de lei am dat anul trecut de bivol.
Emy Blidariu: La magazin e 70-80 lei/ kg.
Ion Gavrileanu: 50 lei kg.
Vasile Besica: La Cluj este 6 euro kg.
Ciprian Ciprian: 30 lei care spun că e scump să cumpere de la măcelărie să vadă cât costă 12 lei iei fasole nu carne
Alexandru Racatej: Sub 28 nu se merita.
Emil Viorel Postelnicu: 28 lei sfert față și 30 lei sfert spate. Bălțat Românesc cam 40-45 kg sfertul.
Gica Gicuta: 25 lei Prahova.
Petre Bunta: Cu 25 am dat eu in urma cu 2 zile."