Adama
AGRICOVER

Forumul Internaţional de Agricultură RALF 2016, 10 noiembrie, Bucureşti

Publicat: 28 octombrie 2016 - 14:06
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

BORO PR & COMMUNICATION, în calitate de Organizator, şi REVISTA FERMA, în calitate de Partener media principal, vă invită pe 10 noiembrie, la Athénée Palace Hilton din Bucureşti, la RALF 2016 - Romanian Agriculture Leadership Forum, primul eveniment internaţional major din România dedicat marilor fermieri şi liderilor din agricultură.

Fermieri din România, Finlanda, Marea Britanie, Germania, Elveţia, Polonia şi Olanda vor prezenta în cadrul RALF 2016 bune practici din agricultura românească şi internaţională, modele de business, exemple de succes şi studii de caz, abordând subiecte de maximă actualitate pentru agricultură, în context european.

Peste 200 de fermieri reprezentantivi, majoritatea cu peste 1000 de hectare, din toate regiunile României, au confirmat prezenţa în auditoriul RALF 2016, iar înscrierile continuă până pe 31 octombrie.

Fermierii performanţi se pot înscrie fără taxă de participare la forum, în limita locurilor disponibile, printr-o solicitare transmisă la adresa de email agriculture@borocommunication.ro, până pe 31 octombrie, ultima zi de încrieri pentru fermieri. Fermierii care solicită înscrierea gratuită trebuie să transmită, împreună cu solicitarea, şi o scurtă prezentare relevantă (maxim 5-10 rânduri) a activităţii lor.

Companiile interesate, furnizorii de soluţii şi tehnologii pentru agricultură pot solicita informaţii despre taxa de participare şi despre pachetele disponibile în cadrul forumului la aceeaşi adresă de email.

Forumul Internaţional de Agricultură RALF 2016 este un altfel de eveniment dedicat fermierilor, un concept creat de agenţia de comunicare BORO PR & COMMUNICATION, cu participarea COPA şi COGECA, LAPAR şi PRO AGRO.

Mai multe pe www.ralf.com.ro

 

RALF-logo_b

RALF-logo_b

Vizualizat: 4129 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

Noi Parteneri și Speakeri la RALF 2016, un eveniment dedicat marilor fermieri

Noi Parteneri și Speakeri la RALF 2016, un eveniment dedicat marilor fermieri

Noi Speakeri și Parteneri s-au alăturat Forumului Internațional de Agricultură RALF 2016, un eveniment dedicat marilor fermieri și liderilor din agricultură, care va avea loc pe 10 noiembrie, la Athénée Palace Hilton Bucharest Hotel, Sala Le Diplomate.

RALF 2016, cu Emil Dumitru, Preşedintele PRO AGRO: “Este esenţial să fim prezenţi la masa discuţiilor”

RALF 2016, cu Emil Dumitru, Preşedintele PRO AGRO: “Este esenţial să fim prezenţi la masa discuţiilor”

"Agricultorii români au început să înţeleagă că legislaţia agricolă naţională şi comunitară se află într-o continuă schimbare şi este esenţial să fie prezenţi la masa discuţiilor, cu puncte de vedere pertinente încât vocea noastră, a tuturor, să se facă auzită, atât la nivel naţional, dar şi la nivel comunitar".

Dimitrie Muscă, despre CAI Curtici și despre proiectele de viitor, la RALF 2016

Dimitrie Muscă, despre CAI Curtici și despre proiectele de viitor, la RALF 2016

"Trebuie în permanență să citești, să vezi, să înveți și să muncești. Numai așa poți rămâne performant. Putem concura cu orice firmă de profil din Europa. Productivitatea spune totul. Voi spune povestea CAI Curtici la RALF, în noiembrie." - Dr. Ing. Dimitrie Muscă, Director General, Combinatul Agroindustrial Curtici.

SPEAKERI și FERMIERI INVITAȚI la Forumul Internațional de Agricultură RALF 2016

SPEAKERI și FERMIERI INVITAȚI la Forumul Internațional de Agricultură RALF 2016

Dimitrie Muscă (România), Tim Hassell (Marea Britanie), Lucian Buzdugan (România), Djûke van der Maat (Olanda) sau Radoslaw Nienartowicz (Polonia) sunt doar o parte dintre Speakerii care vor prezenta pe 10 noiembrie, la Athenee Palace Hilton București, în cadrul Forumului Internațional de Agricultură RALF 2016, bune practici, modele de business și exemple de succes din agricultura românească și internatională.

Bune practici din agricultură, din 10 ţări, prezentate la RALF 2016

Bune practici din agricultură, din 10 ţări, prezentate la RALF 2016

Exemple de bună practică, poveşti de succes şi studii de caz din agricultura românească şi internaţională vor fi prezentate pe 10 noiembrie, la Athénée Palace Hilton Bucharest Hotel, în cadrul RALF 2016 - Romanian Agriculture Leadership Forum.

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Video

Lintrac 130 - Un tractor cu totul special

Lintrac 130 - Un tractor cu totul special

Produs al companiei austriece Lindner, o afacere de familie care mizează pe o abordare mai degrabă exclusivistă decât pe producţia de masă (doar în jur de 1.800 de unităţi sunt produse anual, în funcţie de specificaţiile dorite de client), acest tractor înglobează o serie de inovaţii care îl fac extrem de atractiv.

Printre altele, dispune de o punte spate viratoare la un unghi de 20° (primul tractor standard de pe piaţă care este prevăzut cu un astfel de sistem), pentru o manevrabilitate sporită, şi are capacitatea de a lucra în pante extreme, cu o înclinaţie de până la 60%. Puntea faţă poate fi coborâtă sau ridicată pentru a se obţine o copiere precisă a terenului de către implementele utilizate. În plus, cu ajutorul tehnologiei TracLink, recunoaşterea implementelor se face în mod automat, fără intervenţia operatorului, iar debitele sistemelor hidraulice, turaţiile motorului şi ale prizei de forţă, precum şi modurile de conducere sunt setate automat.

Tractorul este comercializat în România de către Zetor (0357 440 500)

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

Aşa o fi?

Aşa o fi?
Dacă soţul este gelos, înseamnă că te iubeşte Detalii