Adama
AGRICOVER

Cramele Recaş a avut exporturi cu 133% mai mari în 2011

Publicat: 21 februarie 2012 - 14:26
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Cramele Recaş a obţinut o cifră de afaceri de peste 18 milione de euro în 2011, compania înregistrând o creştere a exporturilor de 133%.

În 2011, Cramele Recaş a înregistrat o creştere cu 10% a vânzărilor de vin îmbuteliat pe piaţa internă comparativ cu 2010.

Anul acesta, producătorul de vinuri din Banat va ieşi pe piaţă cu mai multe noutăţi - înlocuirea gamei Castle Rock cu noua gamă „Castel Huniade”, extinderea gamei „Cocoşul” şi apariţia unei noi ediţii limitate la toamnă, cu Fetească Neagră şi Cabernet Sauvignon din recolta 2011.

„În condiţiile în care piaţa internă a scăzut în medie cu aproximativ 10-12% în fiecare dintre ultimii doi ani, datorită unei poziţionări corecte pe piaţa internă, a creşterii exporturilor şi a numărului de magazine partenere, noi am înregistrat o creştere solidă a cifrei de afaceri”, a declarat Ciprian Roşca, directorul comercial al companiei.

În prezent, Cramele Recaş comercializează 7 game cu vinuri proprii. În 2011, Cramele Recaş a obţinut 20 de medalii de aur, 13 de argint, 11 de bronz şi 13 distincţii speciale la 14 concursuri, printre care şi Marele Trofeu la Vinalies Internationales pentru Solo Quinta 2010. În acest moment, Cramele Recaş exportă în SUA, Marea Britanie, Japonia, Suedia, Canada, Estonia şi Slovacia.

Sticle de vin_b

Compania Cramele Recaş exploatează în prezent aproximativ 800 de hectare viţă de vie situate în judeţul Timiş şi 20 de hectare lângă Miniş (Arad) şi are o capacitate de producţie şi stocare de aproximativ 9 milioane de litri, fiind dotată cu tehnologie de ultimă generaţie în urma unor investiţii ce totalizează peste 10 milioane de euro.
sursa: Agerpres

Vizualizat: 2091 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Video

Lintrac 130 - Un tractor cu totul special

Lintrac 130 - Un tractor cu totul special

Produs al companiei austriece Lindner, o afacere de familie care mizează pe o abordare mai degrabă exclusivistă decât pe producţia de masă (doar în jur de 1.800 de unităţi sunt produse anual, în funcţie de specificaţiile dorite de client), acest tractor înglobează o serie de inovaţii care îl fac extrem de atractiv.

Printre altele, dispune de o punte spate viratoare la un unghi de 20° (primul tractor standard de pe piaţă care este prevăzut cu un astfel de sistem), pentru o manevrabilitate sporită, şi are capacitatea de a lucra în pante extreme, cu o înclinaţie de până la 60%. Puntea faţă poate fi coborâtă sau ridicată pentru a se obţine o copiere precisă a terenului de către implementele utilizate. În plus, cu ajutorul tehnologiei TracLink, recunoaşterea implementelor se face în mod automat, fără intervenţia operatorului, iar debitele sistemelor hidraulice, turaţiile motorului şi ale prizei de forţă, precum şi modurile de conducere sunt setate automat.

Tractorul este comercializat în România de către Zetor (0357 440 500)

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

Aşa o fi?

Aşa o fi?
Dacă soţul este gelos, înseamnă că te iubeşte Detalii