Salbac Bacău, companie din Grupul de firme Agricola Bacău, lansează pe piaţa locală Rulada Tradiţională de Pui, realizată manual şi având unul dintre cele mai mici termene de garanţie - 10 zile. Perioada de valabilitate indică calitatea produsului şi implicit modalitatea naturală prin care acest produs este obţinut.
Noul produs Agricola Bacău este realizat manual, din ingrediente atent selecţionate, respectiv: piept de pui, pulpă de pui, condimente naturale, sare şi un strop de conservant - obligatoriu în normele alimentare. Afumarea delicată cu fum rece finalizează procesul atent de producţie, desăvârşind gustul.
Produs după reţeta tradiţională
„Salbac şi-a obişnuit clienţii cu produse de o calitate deosebită, iar Rulada Tradiţională de Pui vine să completeze portofoliul de produse vedetă pe care le avem. Este un produs poziţionat premium, de nişă, însă avem convingerea că îşi va adjudeca repede un segment al consumatorilor pretenţioşi cu ceea ce mănâncă”, a declarat Angelica Şmil, director general Salbac SA.
Reţeta tradiţională folosită la producerea acestei rulade presupune băiţuirea timp de 72 de ore a cărnii. Membrana care acoperă rulada oferă avantajul păstrării în bune condiţii a gustului deosebit. De remarcat la acest produs este consistenţa, care este pusă în valoare de fibra cărnii – păstrată intactă de procedeul de procesare. În prezent, Rulada Tradiţională de Pui este disponibilă în reţeaua de magazine Agricola Bacău, preţul de vânzare fiind de 52,97 lei/kg.
Cârnaţii Parma – gust exotic, accente mediteraneene
În acelaşi timp, persoanele care sunt în căutarea unor gusturi exotice pot încerca Cârnaţii Parma de la Agricola Bacău. Realizaţi prin maturare clasică, din carne de vită, porc şi slănină tare, Cârnaţii Parma amintesc cunoscătorilor de accentele bucătăriei mediteraneene. Utilizarea mucegaiului nobil le conferă un gust distins şi aroma specifică tradiţiei italiene. Produsul se găseşte în reţeaua de magazine Agricola Bacău, precum şi în magazinelor partenerilor din retailul modern. Preţul recomandat de vânzare este de 45 lei/kg.
Respectul faţă de clienţi şi preocuparea de a le oferi produse noi, de o calitate incontestabilă, se reflectă şi în cifrele de vânzări înregistrate la nivelul companiei Salbac. Astfel, în primele nouă luni ale anului în curs, vânzările Salbac au crescut cu 10%, faţă de perioada similară a anului trecut, produsul cel mai apreciat şi într-o continuă apreciere fiind Salamul de Sibiu Agricola Bacău (în continuare lider al segmentului în România, cu o cotă de piaţă de 42 % în volum şi 45% în valoare), ale cărui vânzări au crescut cu 15% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.