Adama
AGRICOVER

CE şi-a pus în cap producătorii de drojdie

Publicat: 12 iunie 2011 - 19:00
1 comentarii   | Print | Trimite unui prieten

Recenta decizie a Comisiei Europene de a elibera pe piaţă 500 mii tone de zahăr industrial a declanşat o reacţie de nemulţumire din partea Confederaţiei Producătorilor de Drojdie din Uniunea Europeană (COFALEC).

Comisia a fost criticată pentru că a autorizat introducerea pe piaţă a unei cantităţi de zahăr industrial din afara cotei, folosită de obicei de către furnizorii de drojdie din Uniunea Europeană, după care a permis suplimentarea exporturilor cu 700 mii tone.

Comisia şi-a justificat politica, anunţând că se aşteaptă la o suplimentare a suprafeţelor cultivate cu sfeclă de zahăr, ţinând cont de creşterea ofertei. De asemenea, a precizat că acţiunile sale au luat în considerare nevoile tradiţionale de aprovizionare ale industriei chimice, farmaceutice şi drojdiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al biroului pentru Agricutură şi Dezvoltare Rurală din cadrul CE, Johan Reyniers, „cantitatea de zahăr industrial eliberată pe piaţă ar fi fost reportată pentru anul de comercializare următor sau ar fi fost direcţionată către exporturi”.

„În orice caz, operatorii din industria chimică, farmaceuitică şi producătorii de drojdie au acces permanent la un tarif preferenţial, fără taxe”, susţine Reyniers.

Vizualizat: 1640 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   
1.
Vasile Met
|
06. 14, 2011. Tuesday 13:52
„În orice caz, operatorii din industria chimică, farmaceuitică şi producătorii de drojdie au acces permanent la un tarif preferenţial, fără taxe”, susţine Reyniers.

De ce consumatorul plateste taxe si tarif normal pentru orice produs cumparat, iar cei ce realizeaza profit profit beneficiaza de TARIF PREFERENTIAL si NU platesc TAXE (realizeaza profit-cumparatorul pierdere).
Va rog transmiteti-mi pe adresa mea de e-mail vasilemet@gmail.com, eu-cumparartor de ce sa fiu dezavantajat fata de cineva care realizeaza profit si NU MIC ?
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   

Video

Plugurile Ovlac Mini pentru agricultura conservativă

Plugurile Ovlac Mini pentru agricultura conservativă

Forma trupiţelor şi design-ul special al plugurilor Ovlac Mini permite amestecarea resturilor vegetale şi a solului, chiar în condiţii de secetă. Plugurile Mini sunt recomandate pentru arătura superficială, de mică adâncime, după culturile de vară şi permite combaterea mecanică a buruienilor. Cadru "on-land" permite o viteză mare de înaintare cu un consum mic de combustibil.

Un interviu cu Marius Mitra - reprezentant Ovlac în România

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

Moda de azi

Moda de azi
Tineretul şi moda de azi Detalii