UN BRAND 100% ROMÂNESC. PETRAS BIO s-a lansat oficial sub nume propriu atât pe plan local, cât şi internaţional.
Manufacturate la poalele cetăţii Deva, într-un atelier neaoş românesc, produsele PETRAS BIO sunt create din ingrediente ecologice alese cu grijă, crescute în pământ curat, cu apă, aer şi soare. Toată gama poate fi încadrată atât sub eticheta raw, cât şi bio, respectând principiile celor două curente şi având calităţi certificate la nivel european.
După mulţi ani dedicaţi cercetării, brandul Petras Bio lansează o gamă de produse care îmbină pasiunea pentru hrana sănătoasă cu expertiza dobândită în decursul timpului - germinarea seminţelor, producţia prin uscare blândă, sub 42 grade C, pentru a păstra tot ce s-a primit mai bun de la natură.
Noua gamă de produse include, printre altele, paste făinoase (penne) fără gluten, cu morcovi, cu sfeclă roşie, cu linte roşie, cu in auriu şi năut, diverse sortimente de tagliatelle – cu spanac, cu hribi, cu busuioc, cu cânepă, din făină de grâu spelta integrală, cookies cu diverse fructe, crackers cu seminţe germinate.
General manager al Petras Bio este Indira Abdulvoap, iar evenimentul oficial de lansare a avut loc la Bucureşti, în luna aprilie 2018. Cele mai importante momente de la lansare au fost prezentarea produselor, în ambalajele recent create, şi o demonstraţie de gătit cu câştigătoarea MasterChef, ediţia 2014, Jesica Zamfir. Produsul-vedetă al reţetei semnate de Chef Jesica a fost reprezentat de Tagliatellele cu Hribi Petras Bio, gătite atât în variantă vegetariană, cât şi clasică. Gătitul demonstrativ s-a încheiat cu o sesiune de degustare.